28.09.2009. / 16:29

Autor: Martina Čizmić

Magma proslavila 20 godina postojanja

U sklopu svečanosti dodijeljene su nagrade za 60 radnika s najduljim stažem u Magmi – mnogi od tih radnika u tvrtki su od njenih početaka

Goranko Fižulić i Biserka Preininger-FižulićGoranko Fižulić i Biserka Preininger-FižulićU svom novoizgrađenom distributivnom centru u Jastrebarskom, Magma je proslavila 20 godina postojanja. Na svečanosti kojoj su nazočili predsjednik Uprave Goranko Fižulić, poslovni partneri, zaposlenici i predstavnici medija, predstavljena je i prezentacija o proteklih 20 godina.

"Magmin kratkoročni cilj - u uvjetima krize osigurati stabilno poslovanje – je ostvaren. Naš srednjoročni cilj nosi radni naziv Povratak u budućnost, što znači da se želimo vratiti u vrijeme 2005. i 2006. i prihod koji su naše trgovine tada ostvarivale po m2. Dugoročni cilj Magme je daljnji rast i širenje na tržištima na kojima već poslujemo te ulaz na nova tržišta", rekao je prilikom predstavljanja prezentacije Goranko Fižulić.

U sklopu svečanosti dodijeljene su nagrade za 60 radnika s najduljim stažem u Magmi – mnogi od tih radnika u tvrtki su od njenih početaka, a nekolicina njih čak dolazi iz obrta koji su bili u vlasništvu obitelji Preininger i Fižulić - obrta na kojima je Magma kao tvrtka nastala.

Obilježavanje Magminog rođendana nastavit će se do kraja godine i kroz Magmine trgovine, priopćili su iz Magme. Na sam dan proslave dvadesetog rođendana, 28.9.2009., tvrtka je odlučila nagraditi i najsretnije kupce. Svima koji 28.09.2009. slave 20. rođendan (dakle, rođeni su 28.9.1989, kao i Magma), tvrtka daruje 1.000,00 kuna na Magma darovnoj kartici. Kartica se može podići samo danas - u ponedjeljak 28.9., a može se iskoristiti u svim Magminim trgovinama tijekom idućih, sljedećih 6 mjeseci. Kupcima koji su rođeni 28.09. bilo koje druge godine tvrtka daruje 20% popusta na bilo koje artikle koje taj dan odaberu u Magminim trgovinama.

Vezane vijesti

Tvrtka na izdisaju, a šef glumi velikog morskog vuka

Tvrtka na izdisaju, a šef glumi velikog morskog vuka

Ako se ne dogodi čudo - a čuda su u biznisu rijetka - u iduća dva tjedna napokon bi trebao biti otvoren stečaj Magme. Uvod u konačni čin propasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika