29.09.2009. / 11:01

Autor: Hina

Malezija zabranila "Brunu" zbog prostakluka, seksa i rasizma

Neimenovana dužnosnica malezijskog odbora za filmsku cenzuru rekla je da je film ocijenjen neprihvatljivim zbog njegove priče, prostakluka i rasizma. "Zabranjen je jer je priča temeljena na životu homoseksualaca.... Ima mnogo scena seksa", rekla je

Bruno se neće prikazivati u MalezijiBruno se neće prikazivati u MalezijiMalezija je zabranila hit film britanskog komičara Sache Barona Cohena "Bruno" jer prikazuje homoseksualni način života i sadrži scene homoseksualnog seksa.

Neimenovana dužnosnica malezijskog odbora za filmsku cenzuru rekla je da je film ocijenjen neprihvatljivim zbog njegove priče, prostakluka i rasizma. "Zabranjen je jer je priča temeljena na životu homoseksualaca.... Ima mnogo scena seksa", rekla je.

Za homoseksualni spolni odnos, ili "protuprirodni tjelesni odnos" u Maleziji je predviđena kazna i do 20 godina zatvora i bičevanje.

"Bruno", druga Cohenova filmska parodija nakon "Borata", film je o homoseksualnom austrijskom modnom novinaru.

Vezane vijesti

Lotus zabranio Räikkönenu nastup na Finskom reliju

Lotus zabranio Räikkönenu nastup na Finskom reliju

Finski vozač Lotusa Kimmi Räikkönen zatražio je od čelnika svoje Formula 1 momčadi dopuštenje za nastup na Finskom reliju u kolovozu. Vodstvo Lotusa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika