30.09.2009. / 10:39

Autor: Boris Beck

Leonarda i Zvone Boban će krajem godine dobiti djevojčicu

Poznati supružnici su priznali da su prvih nekoliko mjeseci bili zabrinuti iz razloga što su već jednom izgubili bebu, no kako trenutačno stvari stoje, ovaj put ne bi trebalo biti nikakvih komplikacija

Leonarda i Zvone BobanLeonarda i Zvone BobanSupružnici Leonarda i Zvonimir Boban, koji su prije nekoliko mjeseci otkrili javnosti da će po prvi put postati biološki roditelji, ovih dana su saznali da će Leonarda već u prosincu roditi malenu djevojčicu.

Nakon što su otkrili da će se proširiti njihova obitelj, Leonarda i Zvone povukli su se iz javnog života jer su bili napeti zbog rizika gubitka djeteta, no sada su puno opušteniji jer se bliži dan poroda.

Magazinu Story su supružnici priznali da su prvih nekoliko mjeseci bili zabrinuti iz razloga što su već jednom izgubili bebu, no kako trenutačno stvari stoje, ovaj put ne bi trebalo biti nikakvih komplikacija.

Zbog skorošnjeg dolaska novog člana obitelji dizajnerica i bivši nogometaš ne skidaju osmijeh s lica.

Inače, Leonarda i Zvone imaju već četvero posvojene djece, trinaestogodišnju Mariju, šestogodišnjeg Gabrijela i blizance Rafaela i Martu.

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika