30.09.2009. / 12:26

Autor: Boris Bilas

'Pošteni' lopovi: Odvjetniku Ljubi Pavasoviću Viskoviću vraćen BMW X6

Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača

Ljubo Pavasović ViskovićLjubo Pavasović ViskovićZagrebačkom odvjetniku Ljubi Pavasoviću Visković nepoznati lopovi sinoć su vratili skupocjeni automobil koji su mu prije dva dana ukrali ispred njegovog stana u Šestinama, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Odvjetnik je automobil BMW X6, ukraden u noći s nedjelje na ponedjeljak, pronašao sinoć nešto prije ponoći u Ulici Male Putine na rubu šume u zagrebačkim Gajnicama i o tome izvijestio policiju.

Tri ručna sata i oko 1000 kuna koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili.

Policija nije pojasnila kako je došlo do "pronalaska" automobila, a neki mediji već su objavili da su kradljivci mobitelom nazvali 39-godišnjeg odvjetnika i poručili mu da ga skupocjeni automobil čeka na području Susedgrada. Automobil je prevezen u sjedište krim policije, gdje se izuzimaju tragovi.

Riječ je o vozilu u vlasništvu leasinga, a njime se koristio odvjetnikov prijatelj koji mu je posudio automobil na nekoliko dana.

Zanimljivo je da je 39-godišnji odvjetnik i lani bio žrtva provale i krađe skupocjenih ručnih satova te da su mu i tada lopovi dan nakon krađe vratili satove, ostavivši ih ispred ulaznih vrata njegova stana.BMW X6BMW X6

Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača, osuđenika za otmicu maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca kojega na sudovima zastupa otac ubijene Ivane Hodak.

Vezane vijesti

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Protiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika