30.09.2009. / 13:16

Autor: Totalsport

Pretučen golman dortmundske Borussije

Roman Weidenfeller (29), golman nogometnog Bundesligaša iz Dortmunda, u utorak je navečer bio žrtva fizičkog napada u talijanskom restoranu u središtu grada...

Roman WeidenfellerRoman WeidenfellerWeidenfeller je u društvu jednog prijatelja taman naručio salatu u restoranu Vapiano, oko 20.15, kada su za njegov stol žurno dokoračala petorica nepoznatih muškaraca.

- Isprva sam mislio da će sjesti za naš stol. Pozvali su nas da ustanemo. Kad sam pitao zašto, bacili su se na nas poput divljaka, iznenada i bez upzorenja - rekao je je Weidenfeller u razgovoru za Bild.

Dobio je nekoliko udaraca i prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama. Nakon što je alarmirana policija, počinitelji su uhvaćeni nakon jurnjave dortmundskim ulicama. Na predaju su počinitelje policajci natjerali izvlačivši pištolje.

- Srećom, izvukao sam se, ponajviše zahvaljujući mojim vratarskim refleksima. Moj je prijatelj prošao gore. Završio je u bolnici s ozljedama lica.

Motiv napadača zasad nije poznat. Policijska je glasnogovornica potvrdila da su nogometaš i njegov prijatelj neupitno žrtve napada.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika