30.09.2009. / 13:19

Autor: Totalsport

Iancu: Na stadionu neće biti incidenata

Za rumunjski dnevnik Prosport.ro predsjednik FC Timişoare Marian Iancu izjavio je da ne očekuje navijačke nerede tijekom dvoboja rumunjskog kluba i Dinama, barem ne na stadionu...

Marian Iancu, predsjednik TimisoareMarian Iancu, predsjednik TimisoareSigurnosti utakmice najviše prijete mogući okršaji Dinamovih te navijača Crvene zvezde i Partizana.

- Ne očekujem da bi moglo doći do incidenata, barem ne na stadionu. Poduzeli smo neophodne mjere. Nadam se da nereda neće biti niti na temišvarskim ulicama - izjavio je Iancu uoči dvoboja drugog kola A skupine Europa lige.

Iancu je priznao da ga emotivno više troše utakmice rumunjskog prvenstva od onih u Europa ligi.

- Strast i emocije osjećam daleko više u ligaškim utakmicama. Radujem se i dvobojima u četvrtak, no vikendi su ti koji me emocionalno prazne.

S njim se ne slaže 30-godišnji napadač rumunjske momčadi, armenski reprezentativac Arman Karamian.

- Svjesni smo da bi nam pobjeda u ovoj utakmici širom otvorila vrata plasmana u drugi krug Europa lige. Učinit ćemo sve da bismo pobijedili. Činimo to u svakoj utakmici, no sigurno je da ćemo se protiv Dinama fokusirati jače no što smo to dosad uspijevali u utakmicama domaćeg prvenstva - kaže Armenac.

O Dinamu, dodaje, ne zna previše.

- Još uvijek ne znamo mnogo o Dinamu, no do utakmice ćemo se dobro informirati i pripremiti. U Europa ligi nema slabog tima. Moramo se koncentrirati i odigrati takvi svih 95 minuta, skroz do posljednjega sučevog zvižduka. Iako je Dinamo izgubio od Anderlechta, to ne znači da su slaba momčad. Anderlecht je vrlo jak. Bit će teško protiv Hrvata, no imamo prednost domaćeg terena. A naša je publika uvijek uz nas.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika