30.09.2009. / 13:35

Autor: Andrea Belin

Hajdarhodžić otkrio: Morao sam prekinuti s Majom Vučić zbog medija

Igoru je najviše smetalo što je njegova djevojka javna osoba jer ga je užasno živciralo svakodnevno pojavljivanje u medijima. Dodao je kako je Maja željela brak, međutim njemu uplovljavanje u bračnu luku nije padalo na pamet

Igor HajdarhodžićIgor HajdarhodžićIgor Hajdarhodžić, bivši dečko jedne od četiriju članica negdašnje grupe "Divas" Maje Vučić napokon je otkrio razloge prekida šestogodišnje veze s pjevačicom.

Kako piše magazin Story, Igoru je najviše smetalo što je njegova djevojka javna osoba jer ga je užasno živciralo svakodnevno pojavljivanje u medijima. Dodao je kako je Maja željela brak, međutim njemu zbog privatnih razloga o kojima ovaj put ne želi govoriti, uplovljavanje u bračnu luku nije padalo na pamet.

Priznao je da su zbog različitih karaktera, šanse za opstanak njihove veze od početka bile male. Kao što je svojedobno kazala sama pjevačica, i njezin trenutačno bivši dečko potvrdio je da su odluku o prekidu, bivši ljubavnici donijeli zajedno.

Doduše, svestrani umjetnik tvrdi da unatoč raskidu s Majom još uvijek vodi zajednički život jer se zajedno brinu o njihovoj trogodišnjoj kćeri Giti.

Podsjetimo, premda se u medijima o njihovom prekidu šuškalo duže vrijeme, tek prije dva mjeseca Maja je prvi put novinarima magazina "Extre" otkrila da su se ona i Igor razišli.

"Istina je, mogu vam potvrditi da smo se Igor i ja razišli jer smo oboje zaključili i shvatili da naša veza naprosto više ne ide u istom smjeru. Vodili smo dva paralelna života koja su se sve više udaljavala. Ljudi se s godinama mijenjaju pa smo se vjerojatno promijenili i nas dvoje", kazala je Maja.

Vezane vijesti

Prekid po narudžbi

Prekid po narudžbi

Nakon osnivanja tvrtki koje osmišljavaju i daju alibi onome tko poželi prevariti supružnika, Kinezi i Amerikanci pokrenuli su nekoliko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika