30.09.2009. / 17:43

Autor: Totalsport

Navijaču Uniteda koji je utrčao na teren trogodišnja suspenzija

Prema pisanju engleskih medija, navijač koji je utrčao na travnjak tijekom utakmice Manchester Uniteda i Manchester Cityja odigrane 20. rujna na Old Traffordu u sklopu 6. kola Premiershipa kažnjen je s tri godina zabrane posjeta nogometnim stadionima...

Michael Owen postiže pogodak za ManU protiv CityjaMichael Owen postiže pogodak za ManU protiv CityjaPodsjetimo, United je pobijedio 4-3 pogotkom Michaela Owena u šestoj minuti sudačke nadoknade, nakon čega je uslijedila erupcija oduševljenja navijača “crvenih vragova”.

Jedan od njih, 21-godišnji Jake Clarke, uspio se probiti kroz redove osiguranja i verbalno je provocirao igrača suparničke momčadi Craiga Bellamyja. Redari su potom uspjeli obuzdati navijača, a Bellamy je iskoristio priliku, te ga je opalio šakom dok su ga ovi držali.

Clarku je danas (srijeda) uz zabranu posjeta nogometnim utakmicama izrečena i novčana kazna od 221 funte. Bellamy je prošao bez kazne i tek s opomenom Disciplinske komisije FA-a (Engleskog nogometnog saveza).

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika