01.10.2009. / 07:46

Autor: Andrea Belin

Bolje je znati: 6 pravila avanture za jednu noć

Za neobavezan seks su osjećaji, grižnja savjesti i prijateljstvo nepoznati pojmovi. Ukoliko se tijekom zabave u spavaćoj sobi pojavi neki od njih, stvari se počnu komplicirati i ovakva vrsta avanture brzo doživi svoj vrhunac. Nakon toga jedan od partnera uvijek ostane povrijeđen, a na žalost većinom su to pripadnice nježnijeg spola. No, uz nekoliko naših savjeta sljedeći put ćete vi u krevetu određivati pravila

I neobavezan seks ima pravilaI neobavezan seks ima pravila1. Osjećaji su u drugom planu
Avantura za jednu noć ne poznaje osjećaje jer ukoliko ih uključite u seksualni odnos bez obaveze, velike su šanse da poznanstvo s dotičnom osobom neće završiti slavno. Kada se počne javljati ljubav, odnosno ljubomora, stvari se znaju zakomplicirati i jedan od ljubavnika ostane povrijeđen. Na žalost većinom su to pripadnice nježnijeg spola.

2. Sloboda
Ukoliko ste se odlučili upustiti u ovakvu vrstu odnosa, nemojte očekivati ljubomorne ispade i slatkorječive poruke, a i redoviti telefonski pozivi su suvišni. Također ne mora značiti da ste vi jedina osoba s kojom se vaš seksualni partner trenutačno zabavlja. Ako vam smeta pomisao da niste jedina žena u njegovom krevetu, radije izbjegavajte upuštanje u seksualne avanture ovakvog tipa.

3. O prijateljstvu nemojte ni pomišljati
Ako se vaša vezi temelji samo na kvalitetnom seksualnom odnosu, nije ga vrijedno uništiti prijateljstvom ili ozbiljnom vezom. Naime, ljudi se vrlo često u trenucima usamljenosti zanesu idejom da bi od potencijalnog partnera mogli dobiti nešto više. Ako se na kraju takva ideja pokaže pogrešnom, kvalitetan seks također postaje prošlost.

4. Grižnja savjesti
Neobavezan seks možete prakticirati samo s osobom koja vam se ne sviđa i do koje vam nije stalo. U protivnom ćete osjećati grižnju savjesti. Ukoliko svakom seksu pomislite da iskorištavate osobu s kojom se zabavljate u krevetu, o doživljavanju orgazma nemojte niti pomišljati.

5. Seksi rublje
Strast i požuda temelji su neobaveznih seksualnih avantura. Upravo zbog toga potrebno je jako puno izazovnog rublja kojim ćete partnera svaki put ostaviti bez daha. Obratite pažnju da da vam se ne dogodi da se na nekoliko susreta pojavite u istim gaćicama ili grudnjaku.

6. Diskrecija
Bez obzira što je riječ o muškarcu prema kojemu osim fizičke privlačnosti ne osjećate apsolutno ništa, svoje najskrivenije tajne zadržite za sebe. Jedino što mu smijete otkriti su seksualne fantazije koje vam mora ispuniti. Točan broj muškaraca s kojima ste se zabavljali na ovaj način, također mu nije od velike važnosti pa ga radije otkrijte samo najboljoj prijateljici.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika