01.10.2009. / 11:38

Autor: Nacionalova redakcija

Sparov doprinos: Snižene cijene više od tisuću prehrambenih proizvoda

Spar u krizno vrijeme na ovaj način pokazuje razumijevanje prema rastućim životnim troškovima i sve većim financijskim opterećenjima koja značajno utječu na kupovnu moć građana i mogućnost pokrivanja osnovnih životnih troškova, ističu u tvrtki

Interspar će snižene cijene zadržati do kraja godineInterspar će snižene cijene zadržati do kraja godineSpar Hrvatska od 1. listopada dodatno snižava cijene više od tisuću artikala u svim Interspar i Ipercoop hipermarketima, priopćili su danas iz te tvrtke i dodali kako jamče da će cijene biti snižene do kraja godine. Nastavak je to akcije velikog trajnog snižavanja cijena pokrenute još u svibnju kada je Spar, preuzimajući Ipercoop, snizio cijene više od osam tisuća prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Riječ je o sniženju i do 20 posto na tisuću proizvoda od kojih neki ulaze u kategoriju osnovnih živežnih namirnica poput brašna, tjestenine, slatkiša, vode, vina, soka od jabuke, sirupa, kave, slatkiša, tune u konzervi, juhe, sira, pilećih bataka, čajne kobasice, pršuta i šunke, a proizvodi će biti obilježeni oznakom trajnog sniženja. Najnovije sniženje cijena koje Spar jamči do kraja godine mjera je kojom se kupcima želi pomoći u zaštiti kućnog budžeta. Tako je Sparov asortiman trajno sniženih cijena obuhvatio čak 9.000 proizvoda.

Spar u krizno vrijeme na ovaj način pokazuje razumijevanje prema rastućim životnim troškovima i sve većim financijskim opterećenjima koja značajno utječu na kupovnu moć građana i mogućnost pokrivanja osnovnih životnih troškova, ističu u tvrtki.

Ova akcija samo je dio Sparovih nastojanja da se prilagodi stanju gospodarstva i kupovnim mogućnostima hrvatskih potrošača. Naime, već gotovo godinu dana u Sparovoj ponudi mogu se naći proizvodi "S-Budget", koji po iznimno niskim cijenama uključuju pretežno proizvode hrvatskog podrijetla.

Uz sve nadeno Spar u svim Interspar i Ipercoop hipermarketima redovito nudi i posebne ponude s akcijskim cijenama.

Vezane vijesti

Spar protiv inspektorata: Naš med nije krivotvoren, odgovara svim

Spar protiv inspektorata: Naš med nije krivotvoren, odgovara svim pravilnicima

Trgovački lanac "Spar", koji je osumnjičen da u Sloveniji prodaje "krivotvoreni med" zbog čega je više vrsta vrcanog šumskog i livadskog meda sa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika