01.10.2009. / 14:22

Autor: Totalsport

Petrić: Želim s HSV-om ostvariti puno uspjeha

Hrvatski nogometni reprezentativac i napadač njemačkog HSV-a Mladen Petrić dao je intervju za njemački Goal.com u kojem je iznio svoje ambicije za ovu sezonu...

Mladen PetrićMladen PetrićPetrić je u dosadašnjem dijelu sezone bio jedan od ključnih igrača za uspjehe hamburškog kluba, koji nakon sedam odigranih kola u Bundesligi drži čelnu poziciju sa 17 bodova, koliko je prikupio i Bayer iz Leverkusena.

Petrić je dosad zabio tri gola u prvenstvu, a posebno je važan bio onaj u posljednjem kolu, za pobjedu 1-0 protiv minhenskog Bayerna u Hamburgu.

- Želimo biti što uspješniji i u Bundesligi i u Europa ligi. Pokazali smo što znamo i koliko možemo protiv Bayerna, no, odigrali smo i neke loše utakmice ove sezone. Konstantnost je ključ ukoliko želite prezentirati nekoliko dobrih partija u nizu - kaže 28-godišnji hrvatski napadač.

- Pogodak koji sam zabio Bayernu za mene je imao posebnu važnost. Napadač uvijek želi zabiti što je moguće više golova. To je ono što navijači od vas očekuju, element po kojem vas sude, pogotovo ukoliko se određeno vrijeme ne uspijete upisati u strijelce - dodao je Petrić.

Na kraju, Mladen je podvukao da ne razbija glavu s planovima za daljnju budućnost.

- Imam mnogo želja i planova koje želim ostvariti u HSV-u. Trenutno je situacija jako dobra, a na nama u momčadi je da dokažemo da možemo biti uspješni. Naravno, situacija u nogometu se mijenja iz dana u dan, vidjet ćemo što donosi budućnost - zaključio je Petrić.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika