01.10.2009. / 15:25

Autor: Nacionalova redakcija

Preokret: Podivljali košarkaš imao pomagača u premlaćivanju Amerikanca

Softić, podrijetlom iz BiH, ima američko državljanstvo i živi u Binghamtonu. Prije 4. svibnja 2008. radio je u njujorškoj policiji i trebao je biti unaprijeđen. Međutim, nakon sumnji da je sudjelovao u tučnjavi, te njegovog priznanja, on bi mogao biti osuđen na dvije godine zatvora

Srpski student i košarkaš Miladin Kovačević imao je 'pomagača' u brutalnom premlaćivanju Amerikanca Bryana Steinhauera pored sveičilišta u Binghamtonu. Prema pisanju portala Sarajevo X 22- godišnji Sanel Softić priznao je da je udario Steinhauera.

Softić, podrijetlom iz BiH, ima američko državljanstvo i živi u Binghamtonu. Prije 4. svibnja 2008. radio je u njujorškoj policiji i trebao je biti unaprijeđen. Međutim, nakon sumnji da je sudjelovao u tučnjavi, te njegovog priznanja, on bi mogao biti osuđen na dvije godine zatvora.

Treći osumnjičeni u ovom slučaju, Edin Džubur (23), također podrijetlom iz BiH, naći će se pred sudom 30. studenog, a mogao bi dobiti i do 25 godina zatvora, zbog slučaja koji je podigao veliku prašinu u američkim i srbijanskim medijima. Amerikanac je nakon tučnjave završio u višemjesečnoj komi, a Kovačeviću se za ovaj slučaj sudi u Srbiji, gdje je pobjegao.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika