01.10.2009. / 15:38

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za listopad: Novi incident sa Slovenijom i smrt poznate osobe 

Naša astrologinja Anđelka Subašić tvrdi kako će mjesec koji je pred nama obilježiti sasvim nova otkrića vezana uz privredni kriminal, te da će jedan ministar konačno biti smijenjen. U svijetu će propasti jedan medijski mogul

Anđelka SubašićAnđelka SubašićKretanje, položaj i međuodnosi planeta sunčevog sustava u listopadu nagovještavaju period promjena na globalnom planu. U svijetu će se nazirati zaokret u odnosima snaga veliki-mali, moćni-nemoćni. Naznaka je to jednog višegodišnjeg perioda krize autoriteta u svijetu.

Gotovo cijeli globus je u fazi stagnacije na koju nije navikao. Ograničenja u razvoju teško se podnose i stvaraju tenzije koje prijete da prerastu u konflikte.

U prvoj polovici listopada politička komunikacija je vrlo loša. Dominirat će međusobna optuživanja i zategnuti odnosi u međunarodnim i unutarnjim političkim odnosima većina zemalja. Premijeri i vlade svjesni su da trebaju provoditi duboke reforma ali ne znaju odakle krenuti i ne mogu se usaglasiti. Srećom postoji potreba za udruživanjem pozitivnih snaga bez obzira na rasnu i političku podjelu.

U prvih desetak dana mjeseca snažni potresi popraćeni su poplavama i tsunamijima. Velike prometne nesreće na moru i na kopnu odnijeti će živote skupina ljudi, a uzroci su nešto prirodni (nevrijeme, odron i sl) a nešto tehnički kvarovi. Prirodne katastrofe i nesreće uvijek su najava potresa u ekonomiji i politici.

Organizirani kriminal mogao bi postati poveznica i neposredni motiv suradnje na međunarodnom planu. Možemo očekivati kolaps svjetski poznatog velikog medijskog koncerna. Veza vodi ka krupnom kapitalu i interesima koji su se isprepleli i u tom slučaju.

Pravosudni sustav Amerike ulazi u veliku krizu i nagovijestiti će nužne reforme. Zaoštravaju se politički odnosi s dalekim zemljama iz kojih im dolazi ozbiljna prijetnja i strah (terorizam).

U Hrvatskoj se već započeta kriza u vladi nastavlja, a biti će i epiloga. Premijerki nije lako jer će biti izložena pritisku oporbe, javnosti i vanjskopolitičkim uvjetima. Jednog od ministara morati će zamijeniti, što neće biti iznenađenje i novost. Presudna će biti sasvim nova otkrića povezanosti s privrednim malverzacijama.

Susjedski odnosi će biti poljuljani novim incidentom. Problemi u sektoru prometa i obrazovanja dobivaju na kulminaciji. Na žalost raste i broj težih prometnih nesreća, a u jednoj od njih stradat će i poznata javna osoba. Mladi ljudi su na udaru infekcija i smrtnih slučajeva.

Državne financije usprkos politici nameta neće izdržati bez dodatnih zaduživanja, a bilo bi pametno stati sa svim mogućim investicijama do daljnjega.

Bez obzira na realno stanje svi će nastojati biti optimistični, čak entuzijastični, posebno u drugom dijelu mjeseca.

Budite pažljivi u prometu. Izbjegavajte masovna okupljanja gdje se možete zaraziti virusima. Čuvajte želudac, kralježnicu i zglobove.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 02.10.09. 15:56

Odletjet će Polančec svojom krivnjom.propast će sve što je otpočetka bilo kukolj,uključujući i naša kupoprodaja sa GMO modificiranim organizmima.od sada je parola u HR "bilo kuda,GMO na njivama i policama posvuda".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika