01.10.2009. / 16:44

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac optužio Simonu da ljubuje s poznatim zagrebačkim poduzetnikom

Ante je navodno upoznao dotičnog gospodina još prošli petak jer čim je dobio informaciju da se Simona nalazi u stanu tog muškarca, pojavio se na vratima i svoju suprugu odveo u središte grada

Simona GotovacSimona GotovacPremda se još nije službeno rastala od Ante Gotovca, u Simoninom životu pojavio se novi muškarac, a navodno je riječ o zagrebačkom poduzetniku koji ima zaštitarsku firmu i jako je preplanuo.

Ante je navodno upoznao dotičnog gospodina još prošli petak jer čim je dobio informaciju da se Simona nalazi u stanu tog muškarca, pojavio se na vratima i svoju suprugu odveo u središte grada.

Podsjetimo, informacija o razvodu najskandaloznijeg para u Hrvatskoj procurila je u javnost prije nekoliko dana, a supružnici su već zakazali i prvo ročište na sudu. Simona doduše, nije željela puno govoriti o novonastaloj situaciji.

Priznala je da bi željela upoznati "pažljivog, zgodnog i nježnog muškarca s kojim će graditi budućnost". Ante je po tko zna koji put pokazao da ne stoji iza svojih riječi jer pojavljivanjem na vratima neimenovanog zagrebačkog poduzetnika dokazuje da ipak trči za svojom suprugom iako je svojevremeno kazao da on "nije papak" koji bi se tako ponašao.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
25/11/06

markica, 01.10.09. 20:53

imamo mi i većih problema od gotovčevih pa ih ne rešavamo,oni će se već dogovorit,a budale imaju kost za glodat.boli me ona stvar za ta dva idiota.


registracija
16/8/09

dablin, 01.10.09. 23:00

Evo citajuci ovu vijest necu moci spavati a mozda necu moci ni se seksati sa my love.fuj gade mi se


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika