01.10.2009. / 17:33

Autor: Totalsport

Francuska i Bordeaux ostali bez Gourcuffa

Organizator igre francuskog nogometnog prvaka Bordeauxa, Yoan Gourcuff, propustit će posljednje dvije utakmice francuske reprezentacije u sedmoj skupini europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo...

Yoan GourcuffYoan GourcuffGourcuff je u srijedu zadobio ozljedu bedrenog mišića u pobjedi svog Bordeauxa 1-0 protiv Maccabija iz Haife u 2. kolu Lige prvaka. Zbog toga će propustiti dvoboje protiv Farskih Otoka 10. listopada u Guingampu i protiv Austrije četiri dana kasnije na Saint-Denisu.

- Moj pomoćnik Alain Boghossian bio je na utakmici u Bordeauxu u srijedu, te je nakon dvoboja razgovarao s Yoanom. Dobio je informaciju da Gourcuff neće biti spreman za te dvije utakmice - izjavio je francuski izbornik Raymond Domenech.

Bivši kapetan reprezentacije Patrick Vieira, koji nije igrao za reprezentaciju od prošle godine, također neće zaigrati na spomenutim susretima, jer nije dovoljno fizički spreman.

- Razgovarao sam s Patrickom telefonski. Obojica smo se složili da mora više igrati da bi se vratio u nacionalnu momčad - obrazložio je Domenech.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika