01.10.2009. / 23:09

Autor: Ivica Medo

Kruno Jurčić: Molim navijače da mirno napuste Rumunjsku

Trener Dinama Kruno Jurčić bio je vidno zadovoljan nakon pobjede njegove momčadi u Temišvaru. Pozvao je navijače da mirno napuste Rumunjsku

Kruno JurčićKruno Jurčić"Zamolio sam igrače da odigraju kao protiv Anderlechta, ali da u završnici pokažu veću konkretnost. I oni su me poslušali. Momčad je pokazala da može igrati kvalitetan nogomet i da možemo proći dalje", izjavio je Jurčić odmah nakon utakmice.

Dinamo je pokazao dva lica u prve dvije utakmice Europske lige, a Jurčić misli da je to sasvim normalno s obzirom da je momčad u procesu stvaranja.

"Treba vremena da se uhvati konstanta, ali bitno je da možemo igrati europski i brz nogomet. To nam daje nadu da možemo konkurirati europskim momčadima."

Dinamo je protiv Timisoare igrao u sustavu 4-2-3-1. Hoće li u toj formaciji igrati u nekim narednim utakmicama?

"Igrali smo to i u Salzburgu. Sammiru odgovara centralna pozicija, ova formacija odgovara najviše nekim mojim igračima. Naprimjer Badelju koji je odigrao možda i najbolju utakmicu od kada sam u Dinama."

Trener Dinama prokomentirao je nerede koji su se dogodili nekoliko sati prije početka utakmice u centru Temišvara a kojima su sudjelovali navijači hrvatskog prvaka.

"Bile su to ružne scene. Mi nismo takav narod, mi nismo takvi ljudi. Zamolio bih navijače da sada nakon utakmice ne naprave ništa čime bi narušili ugled naše zemlje. Molim ih da mirno napuste Rumunjsku", zaključio je Jurčić.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika