02.10.2009. / 10:28

Autor: Andrea Belin

Madonna: Radije bih da me vlak udari nego da se opet udam

U popularnom showu Davida Lettermana pjevačica je demantirala nagađanja o tome kako će se ponovno udati. Izjavila je kako se prije snimanja emisije smirivala pušeći joint

Madonna se neće ponovno udavati, barem zasadMadonna se neće ponovno udavati, barem zasadPremda se šuška već mjesecima da bi kraljica popa Madonna uskoro mogla uploviti u bračnu luku, u popularnom showu Davida Lettermana pjevačica je demantirala takva nagađanja.

Naime, Madonna je izjavila kako bi radije "da ju udari vlak, nego da se još jedanput uda".

Osim o ljubavnom životu, Madonna je priznala zašto se uopće odselila iz Engleske. Kazala je da ju je živcirao nadimak "Madge", a smetala ju je i britanska uštogljenost.

U jednom trenutku pjevačica, kojoj je trema nepoznati pojam, priznala je kako je zbog nervoze posljednji put prije intervjua s popularnim Lettermanom popušila joint, doduše ovaj put to nije učinila.

Inače, Madonna se dosad dva puta udavala, prvo je to učinila s glumcem Seanom Pennom, a drugi put s režiserom Guyem Ritchijem, a trenutačno je u veziu s trideset godina mlađim brazilskim manekenom Jesusom Luzom.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika