02.10.2009. / 13:38

Autor: Totalsport

Temišvar: U pritvoru preko 90 Dinamovih navijača

Temišvarska je policija, objavio je njezin glasnogovornik za rumunjski dnevnik Prosport, privela 124 navijača tijekom utakmice Timişoare i Dinama u drugom kolu Europa lige...

Privedno je preko 90 navijača DinamaPrivedno je preko 90 navijača DinamaJoš 36 navijača privedeno je zbog izgreda na temišvarskim ulicama i trgovima prije početka utakmice. Ukupno je u pritvoru 160 osoba, od čega je više od 90 Bad Blue Boysa.

Dok se rumunjski novinari zgražaju nad skandaloznim ponašanjem Dinamovih navijača, koje Prosport optužuje da su među domaće navijače počeli bacati baklje i signalne rakete, glasnogovornik Andrei Emil poziva oštećene vlasnike gradskih lokala, čiji su inventar porazbijali navijači zagrebačkog kluba, da traže obeštećenje.

- Protiv izgrednika moguće je podnijeti kaznenu prijavu zbog uništavanja imovine. Nakon sudskog procesa, navijači će biti, budu li osuđeni, dužni podmiriti iznos štete. Nažalost, procedura je teška jer su u izgrede bili uključeni hrvatski navijači, koji su strani državljani - izjavio je Emil.

Novinar Prosporta izvijestio je da su hrvatski navijači napokon prepraćeni sa stadiona i u autobusima poslani kući oko dva sata izjutra.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika