02.10.2009. / 16:13

Autor: Andrea Belin

Mariah Carey priznala: Obožavam telefonski seks

Tridesetdevetogodišnja pjevačka diva priznala je da sa svojim dvanaest godina mlađim suprugom Nickom Cannonom redovito vodi ljubav, ali preko telefonske slušalice

Mariah CareyMariah CareyAmerička pjevačica Mariah Carey odlučila je otkriti kako tijekom česte odsutnosti od supruga zadovoljava svoje seksualne apetite.

Naime, tridesetdevetogodišnja pjevačica priznala je da sa svojim dvanaest godina mlađim suprugom Nickom Cannonom redovito vodi ljubav, ali preko telefonske slušalice.

Da često zadovoljavaju seksualne potrebe na ovaj način, potvrdio je i sam Cannon.
"Često se seksamo preko telefona! A kad se vratim kući, imamo veliku zabavu", kazao je Cannon.
Doduše, osim o seksu, otkrila je Carey i neke poslovne tajne.

Primjerice, inspiraciju za novi album čiji hitovi trenutačno dominiraju svim glazbenim ljestvicama, Mariah je pronašla u svome suprugu i nekolicini starih prijatelja.

"Privrženost koju osjećam prema svome suprugu je toliko velika da je utjecala na moj rad u studiju", priznala je pjevačka diva i dodala da nikada u životu nije bila s nekim toliko vezana kao što je s Nickom.

S obzirom da supružnici s nestrpljenjem isčekuju proširenje obitelji, ovakve seksualne navike morati će zamijeniti pravim seksom.

Vezane vijesti

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

'Virtualna' Mariah Carey održala koncert u Zagrebu

Koncertom Mariah Carey u hologramu, Hrvatski Telekom obilježio je sinoć na Trgu kralja Tomislava dolazak blagdana te božićnim hitom „Oh Santa"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika