02.10.2009. / 17:10

Autor: Andrea Belin

Aleksandra Grdić oslobođena optužbi za kupovanje kokaina

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo izmijenilo optužnicu u kojoj stoji da je okrivljenik Edvin Majstorović manekenki nekoliko puta prodao kokain te je bivša misica oslobođena svih optužbi

Aleksandra GrdićAleksandra GrdićPoznata manekenka i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić napokon se riješila optužbi da je je kupovala kokain. Naime, u četvrtak je varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo izmijenilo optužnicu u kojoj stoji da je okrivljenik Edvin Majstorović manekenki nekoliko puta prodao kokain.

Ova konstatacija zamijenjena je navodom da je okrivljenik prodao drogu nepoznatoj ženskoj osobi koja se koristila tim brojem mobitela.

Aleks je, naravno, presretna. Dodala je da joj je ovih dana bilo posebno teško, ali 1. listopad 2009. godine joj je zasigurno najsretniji dan u životu.

Podsjetimo, prilikom pretresa Aleksandrinog automobila policija je pronašla tablete koje je manekenka posjedovala bez recepta i protiv nje je pokrenut kazneni postupak.

U međuvremenu se pokazalo da je bivša misica od optuženika Marjanovića u nekoliko navrata kupovala kokain. Na kraju je, tvrdi Aleksandra Grdić, ipak prava istina izašla na vidjelo.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika