02.10.2009. / 17:20

Autor: Hina

Bandićeva isprika Temišvaru: 'Zagreb se srami zbog navijačkih divljanja'

'Molim Vas da građanima Temišvara prenesete moje izraze isprike i pozdrave pune poštovanja', stoji u pismu isprike gradonačelnika Zagreba

- U povodu sinoćnjeg neprimjerenog ponašanja navijača NK Dinama u Temišvaru gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je rumunjskom kolegi, gradonačelniku Temišvara Gheorgheu Ciuhanduu, pismo isprike zbog huliganskog ponašanja dijela navijača.

"Poštovani kolega gradonačelniče Temišvara,

Pišem Vam u povodu huliganskih ispada dijela navijača nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, za vrijeme gostovanja u Vašem gradu.

Neprimjereno i ružno ponašanje tih nasilnika rastužilo je i posramilo sve građane Zagreba, jednako kao što je zaprepastilo Vaše sugrađane, kojima se ovim putem iskreno ispričavam.

Ti ljudi, koji su stvorili nered u vašem gradu, samo se predstavljaju navijačima Dinama. Očito je, više su to puta, nažalost, uspjeli dokazati - da oni sa sportom, ljubavlju prema svom klubu i gradu te građanskim ponašanjem i poštovanjem svoje nacije - nemaju nikakve veze. Oni su samo nasilnici i huligani te kao takve ih treba doživjeti i kao prema takvima se odnositi.

Poštovani kolega, ispričavam se zbog nasilničkog ponašanja koje je uznemirilo Temišvar.

Uvjeravam Vas da Zagreb nije grad nasilja i da su građani Zagreba vrlo ugodni i pristojni ljudi.

U tom smislu, koristim ovu priliku da Vas pozovem u posjet Zagrebu, kako bismo uspostavili i jačali veze između naša dva grada, na dobrobit naših stanovnika.

Molim Vas da građanima Temišvara prenesete moje izraze isprike i pozdrave pune poštovanja", stoji u pismu isprike gradonačelnika Zagreba.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 03.10.09. 11:18

valjda ste vise markirali te huligane,na prisilni rad,,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika