03.10.2009. / 08:31

Autor: Andrea Belin

6 načina kako pronaći najboljeg partnera za sretnu vezu

Ukoliko već godinama ne možete osvojiti ni jednog pripadnika suprotnog spola, poslušajte naše savjete koji će vam pomoći da još ovog vikenda pronađete muškarca iz snova

Razni su načini zavođenjaRazni su načini zavođenjaOsobe koje nakon nekoliko pokušaja ne uspiju pronaći idealnog partnera postaju očajne i zatvaraju se u sebe. U takvim situacijama je njihovo samopouzdanje na najnižoj mogućoj razini jer većina njih počinje živjeti u uvjerenju da nisu dovoljno privlačni. Ukoliko i vi već godinama ne možete osvojiti niti jednog pripadnika suprotnog spola, poslušajte naše savjete koji će vam pomoći da još ovog vikenda pronađete muškarca iz snova!

Ne zaboravite osmijeh
Sve što vam treba da bi pridobili naklonost pripadnika jačeg spola je osmijeh. Dodatne bodove osvojiti ćete ako uspijete izgovoriti koju prikladnu rečenicu. Svakodnevne teme uvijek su dobrodošle. Dakle, nemojte previše filozofirati jer muškarci bježe od takvih djevojaka.

Budite samouvjereni
Ako nemate samopouzdanja, da bi osvojili muškarca koji vam se sviđa neće vam pomoći niti visoke pete, niti novac, a ni seksi izgled. Stoga, poradite na sebi i tek onda krenite u misiju osvajanja.

Tako blizu, a tako daleko
Muškarcima su privlačne direktne i otvorene djevojke. Ako budete u noćnom klubu samo sjedili i čekali da vam muškarac sjedne u krilo, niste ni svjesni koliko ćete toga propustiti. Sljedeći put otiđite sami do šanka po piće i sigurni smo da ćete nekome zapeti za oko.

Ljubomorni ste na druge?
Ako vaša prijateljica nema problema sa zavođenjem, nemojte biti ljubomorni. Pitajte ju za savjet i slijedite njezine upute. Ne mora značiti da ćete odmah pronaći muškarca iz snova, ali nemojte gubiti samopouzdanje!

Bojite se grešaka iz prošlosti?
Vjerujemo da ste s muškarcima imali neka negativna iskustva, ali gotovo da ne postoji osoba koja apsolutno nikada nije bila povrijeđena. Zaboravite prošlost i nemojte ponavljati iste greške jer ovaj put vi određujete pravila.

Nemojte razmišljati dugoročno
Nakon što upoznate nekog frajera odmah ga zamišljate kao oca svoga djeteta ili se pitate kako ćete ga upoznati s roditeljima? Odgovore na takva pitanja dobiti ćete kada ga i ako bolje upoznate.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika