03.10.2009. / 12:02

Autor: Boris Bilas

Pucnjava u Osijeku: Pokušaj oružane pljačke HYPO banke

Izlazi iz grada su pod policijskim nadzorom, a za počiniteljima se traga, kazala je glasnogovornica PU osječko-baranjske

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU pokušaju oružane pljačke jutros oko 9 sati u poslovnici Hypo banke u osječkom naselju "Jug 2", jedan od počinitelja i zaštitar, upotrijebili su vatreno oružje, no nitko nije ozlijeđen, a počinitelji su, ne otuđivši ništa, pobjegli i za njima se traga, izvijestila je glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Edita Roterbauer.

U izjavi novinarima na mjestu razbojstva glasnogovornica osječke policije je istaknula kako je oko 9,10 sati zaprimljena dojava da je jedan od dvojice počinitelja maskiran ušao u poslovnicu HYPO banke. Rekavši "ovo je pljačka", razbojnik je iz pištolja zapucao prema zaštitaru te ga promašio. Zaštitar je uzvratio pucnjem iz vatrenog oružja, nakon čega je razbojnik pobjegao. U tom trenutku u banci su, uz zaštitara i dvije djelatnice, bila i tri klijenta, kazala je glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Počinitelji su pobjegli automobilom VW "Passat", koji je noćas ukraden u osječkom prigradskom naselju Višnjevcu, kojeg su zapalili kod osječkog nogometnog stadiona "Gradski vrt", te su pobjegli u nepoznatom smjeru.

Izlazi iz grada su pod policijskim nadzorom, a za počiniteljima se traga, kazala je glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika