04.10.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Ina Vidošević: Kad u braku nema strasti, nemoguće ga je održati

Supruga predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića udala se sa 22 godine, s mužem prošla brojne uspone i padove, a vjeruje kako je upravo on bio idealan za ulogu prvog čovjeka u državi

Ina VidoševićIna VidoševićU nadolazećoj predsjedničkoj kampanji, kao jedan od potencijalnih kandidata na funkciji šefa države u utrku je ušao i trenutni predsjednik Hrvatske gospodarske komore i predsjednik Uprave Kraša Nadan Vidošević.

Taj pedesetogodišnjak svoju je karijeru počeo graditi još s nepunih trideset kad je postao generalni direktor splitskog "Dalmacija cementa", nakon čega je odradio mandat župana Splitsko-dalmatinske županije, bio je i direktor nogometnog kluba "Hajduk", u vladi Nikice Valentića bio je mistar gospodarstva, a početkom 1995. godine izabran je na mjesto predsjednika Komore.

No, sve to, osim zahvaljujući vlastitim ambicijama i sposobnosti, teško da bi uspio da iza njega cijeli niz godina nije stajala i obitelj, njegova djeca Zrinka, Hana i Ante te supruga Ina koju, ukoliko Vidošević postane predsjednik, čeka mjesto prve dame Hrvatske. (Foto: Josip Regović)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 05.10.09. 10:17

Bogme se necemo postidit prve dame.....


registracija
24/9/09

mrone4one, 05.10.09. 11:16

Slažem se s time. Treba slijediti svjetske trendove ;-)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika