04.10.2009. / 13:26

Autor: Hina

Video: Umro bivši japanski ministar financija koji je volio popiti

Nakagawi je tijekom konferencije za novinare u Rimu "padala glava", bio je omamljen, nije mogao složiti suvislu rečenicu, a čak je malo i zadrijemao

Shoichi NakagawaShoichi NakagawaBivši japanski ministar financija Shoichi Nakagawa (56), koji je dao ostavku nakon što se pojavio pijan na konferenciji za novinare nakon skupa G7 u Rimu, pronađen je mrtav u svom domu u Tokyu, priopćila je policija.

Zasad nije poznato od čega je umro.

Nakagawa, koji je volio popiti, izgubio svoje mjesto u parlamentu na izborima 30. kolovoza na kojima su ispali iz vlade njegovi Liberalni demokrati.

Nakagawi je tijekom konferencije za novinare u Rimu "padala glava", bio je omamljen, nije mogao složiti suvislu rečenicu, a čak je malo i zadrijemao. Tvrdio je da nije bio pijan nego da je bio pospan od lijeka protiv prehlade. Međutim, tadašnji oporbeni demokrati, koji su sada u vladi, zatražili su njegovu ostavku.

Vezane vijesti

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japanski ministar financija Jun Azumi izrazio je u nedjelju zadovoljstvo dogovorom koji je dan ranije postigla eurozona o pomoći u dokapitalizaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika