04.10.2009. / 18:38

Autor: Totalsport

Jupiler liga: Četiri gola u mreži Dinamova suparnika

Nogometaši Club Bruggea pred svojim su navijačima pobijedili su Anderlecht s 4-2 u derbiju desetog kola belgijskog prvenstva...

Anderlecht je izgubio u derbiju od Club BruggeaAnderlecht je izgubio u derbiju od Club BruggeaBrugge, za koji je do 72. minute igrao naš Ivan Perišić, pobjedom je ujedno preuzeo i vrh ljestvice Jupiler lige i to upravo od svoga nedjeljnog suparnika.

Domaća je momčad povela u 16. minuti preko Alcaraza, da bi De Sutter samo šest minuta kasnije anulirao zaostatak. No, autogol Van Dammea i pogodak Soncka donijeli su Club Bruggeu veliku prednost već do poluvremena.

U završnici utakmice, u 82. minuti, na 4-1 je povisio Vargas da bi De Sutter u sudačkoj nadoknadi svojim drugim golom samo ublažio poraz momčadi iz Bruxellesa.

Protivniku zagrebačkog Dinama u skupini A Europa lige ovo je drugi poraz ove sezone u belgijskoj ligi.

Anderlecht je nastupio u sljedećem sastavu: Proto, Van Damme, Deschacht (od 33. Bernardez), Juhasz, Gillet, Boussoufa, Sare, Biglia, Legear (od 46. Chatelle), Kanu (od 58. Lukaku), De Sutter.

Jupiler liga, 10. kolo:

Club Brugge – Anderlecht 4-2 (Alcaraz 16, Van Damme 37-ag, Sonck 39, Vargas, 82 / De Sutter 22, 90)

Redoslijed: Club Brugge 21, Anderlecht 20, Mechelen 18, St. Truiden 17...

Vezane vijesti

Europa liga: Fulham ispao u posljednjoj minuti

Europa liga: Fulham ispao u posljednjoj minuti

Pobjedama u posljednjem kolu po skupinama nogometne Europa lige poljska Wisla i rumunjska Steaua iz Bukurešta ostvarile su plasman u šesnaestinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika