05.10.2009. / 17:51

Autor: Totalsport

Kvalifikacije za SP: Nakon Gourcuffa, Francuzi ostali i bez Riberyja

Iz Francuskoga su nogometnog saveza (FFF) u ponedjeljak objavili da im je za kvalifikacijske dvoboje protiv Farskih Otoka i Austrije otpao najbolji igrač, Franck Ribery (26)...

Franck Ribery sa suigračima iz reprezentacijeFranck Ribery sa suigračima iz reprezentacijeOfenzivni veznjak minhenskog Bayerna neće moći igrati zbog upale tetive (tendinitis) u njegovu lijevom koljenu. Francuz je tako već napustio trening-kamp reprezentacije u Clairefontaineu, 50 kilometara jugozapadno od Pariza.

Izbornik Raymond Domenech je tako nakon Bordeauxova veznjaka Yoanna Gourcuffa, koji je otpao zbog ozljede bedrenog mišića, izgubio i drugoga najkreativnijeg igrača u veznom redu.

Gubitak mu ipak neće tako teško pasti. Francuzi imaju iznimno male izglede pobijediti u sedmoj skupini (dva kola prije kraja Srbi im bježe četiri boda), kao što imaju vrlo male izglede izgubiti drugo mjesto (pred Austrijancima imaju četiri boda prednosti), koje vodi u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika