05.10.2009. / 17:55

Autor: Totalsport

Potres mozga Ajaxova braniča Van der Wiela

Desni bek Ajaxa i nizozemske nogometne reprezentacije, Gregory van der Wiel (21), zaradio je potres mozga u razočaravajućem remiju Ajaxa kod Rode (2-2) u dvoboju devetog kola Eredivisieja...

Gregory van der Wiel i Keisuke Honda u dvoboju mladih reprezentacija Nizozemske i JapanaGregory van der Wiel i Keisuke Honda u dvoboju mladih reprezentacija Nizozemske i JapanaU klupskoj liječničkoj službi procjenjuju da će visokocijenjeni branič biti dobro nakon sedmodnevnog odmora i da će biti na raspolaganju klupskom treneru Martinu Jolu već za dvoboj desetog kola, u kojem 17. listopada Ajax u Amsterdamu dočekuje Willem II. U svakom bi slučaju trebao zaigrati u trećem kolu A skupine Europa lige u četvrtak 22. listopada, kada na Amsterdam Areni gostuje zagrebački Dinamo.

Propustit će svakako prijateljsku utakmicu nizozemske reprezentacije protiv Australaca iduće subote.

Van der Wiel je skupio 51 prvenstveni nastup za Ajax te dodao pet reprezentativnih nastupa otkako je u sezoni 2006/2007 debitirao u seniorskoj momčadi nizozemskog velikana.

Nizozemcima će protiv Australaca u Sydneyju nedostajati i 23-godišnji veznjak PSV-a Ibrahim Affelay, koji je ozlijedio gležanj pri nedjeljnom gostovanju PSV-a kod Utrechta (0-0). Nije poznato koliko će pauzirati. Tek se vratio na travnjak zaliječivši ozljedu prepona.

Vezane vijesti

Ooijer na kraju sezone završava karijeru

Ooijer na kraju sezone završava karijeru

Branič Ajaxa i bivši nizozemski reprezentativac Andre Ooijer (37) objavio je kako će na kraju tekuće sezone okončati uspješnu karijeru. - Postalo mi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika