06.10.2009. / 10:27

Autor: Hina

Pariz: Carla Bruni-Sarkozy otvorila drugu internetsku stranicu

Bivša poznata manekenka veći ima internetsku stranicu posvećenu svojoj pjevačkoj karijeri. Nova stranica osobnije je prirode, a pisat će o životu svog supruga

Carla Bruni pisat će o životu sa suprugomCarla Bruni pisat će o životu sa suprugomFrancuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy u ponedjeljak je otvorila vlastitu internetsku stranicu na kojoj će pisati o životu uz supruga, aktualnog francuskog predsjednika, no već prvoga dana interes je bio toliko velik da je stranici bilo nemoguće pristupiti.

Internetska stranica prve dame Francuske podijeljena je u tri dijela: svrha prvog dijela na kojoj govori o svojoj zakladi je olakšati pristup kulturnim, obrazovnim i znanstvenim pitanjima, na drugom se mogu pronaći informacije o njezinim aktivnostima u ulozi veleposlanice Svjetske zaklade za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije, a na trećoj informacije o njezinim aktivnostima u ulozi prve dame.

Bivša poznata manekenka veći ima internetsku stranicu posvećenu svojoj pjevačkoj karijeri. Nova stranica - www.carlabrunisarkozy.org - osobnije je prirode.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika