06.10.2009. / 12:10

Autor: Totalsport

Bild: Petrićeva ozljeda je sportska katastrofa za HSV

Tiražni njemački tabloid Bild osvrnuo se na ozljedu Mladena Petrića, napadača hrvatske nogometne reprezentacije i Bundesligaša HSV-a...

Mladen PetrićMladen Petrić“Jučer poslije podne sjeo je Mladen Petrić u zrakoplov i zaputio se u Švicarsku. Hamburgovog napadača pregledat će danas ujutro u Baselu dr. Bernhard Segesser”, piše u ranim satima utorka njemački dnevnik.

“Nakon prljavog udarca Herthinog braniča Kake (HSV nije dobio niti slobodan udarac...) Hrvat je pao na travnjak. Mladen: Osjetio sam snažnu bol. Desni gležanj vrlo je brzo natekao”, dodaje isti izvor.

“Jučer nije bilo nikakvog napretka.”

- Bol je još uvijek jaka - dodao je trener momčadi Bruno Labbadia.

“Sam Petrić otkazao je utakmice za reprezentaciju u četvrtak protiv Katra i Kazahstana (14.10.). Prijeti mu šest do osam tjedana pauze. Šok.”

“To bi moglo značiti da je uvodni dio sezone za najboljeg HSV-ovog napadača (devet pogodaka kroz sva natjecanja) završen. Bila bi to sportska katastrofa za Hamburg, jer će i Petrićev suigrač iz napada Paolo Guerrero (koljeno) izbivati do proljeća 2010. godine”, dodaje se u Bildu uz isticanje situacije da je momčad sada ostale na tek jednom napadaču - Marcusu Bergu.

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika