06.10.2009. / 12:15

Autor: Totalsport

Ronaldo: Ostajemo mirni i strpljivi

Prvi poraz nogometaša Real Madrida u Primeri (Sevilla 2-1) i dalje je jedna od glavnih priča španjolskih medija, putem kojih se oglasio i njihov najskuplji nogometaš Cristiano Ronaldo...

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoPortugalac koji je za 94 milijuna eura ovoga ljeta stigao iz Manchester Uniteda propustio je taj ogled zbog ozljede gležnja zadobivene u pobjedi 3-0 protiv Marseillea u Ligi prvaka, pa je bio sveden na ulogu gledatelja nedjeljne utakmice.

- Gledao sam susret u krugu obitelji i mnogo pritom patio - javio se Portugalac španjolskom Asu iz domovine gdje se priprema za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Mađarske i Malte.

- Navijači moraju znati da ćemo nastaviti naporno raditi i pokušati ostvariti pobjedu u svakoj nadolazećoj utakmici. Sigurno je da se zbog poraza od Seville nećemo predati. Ostajemo mirni i strpljivi, jer bodovi se broje na kraju sezone - filozofski je zaključio Ronaldo.

Nakon šest odigranih kola u španjolskom nogometnom prvenstvu vodeća Barcelona sakupila je 18 bodova, tri više od drugoplasiranog Real Madrida i Seville na trećemu mjestu.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika