06.10.2009. / 14:50

Autor: Andrea Belin

David Letterman se javno ispričao supruzi zbog preljuba

O intimnim odnosima sa zaposlenicama voditelj je pod prisilom ucjenjivača Roberta Haldermana progovorio prošli četvrtak, a ovog se tjedna ispričao supruzi Regini Lasko

Voditelj David Letterman javno je molio suprugu za oprostVoditelj David Letterman javno je molio suprugu za oprostSamo nekoliko dana otkako je voditelj popularnog američkog "Late showa", David Letterman, šokirao javnost priznanjem da je više puta imao seksualne odnose sa svojim zaposlenicama, odlučio se javno ispričati svojoj supruzi Regini Lasko.

"Ona je nevjerojatno povrijeđena zbog mog ponašanja. Kada povrijedite neku osobu, pokušate to popraviti. U tom trenutku moguće su samo dvije solucije. Ili ćete doći do nekog napretka i popraviti stvar ili ćete podbaciti i nećete uspjeti. Mogu vam reći da mene sada očekuje jako puno posla kako bih popravio stvar", komentirao je Letterman u ponedjeljak tijekom uvoda u show.

Podsjetimo, o intimnim odnosima sa zaposlenicama voditelj je pod prisilom ucjenjivača Roberta Haldermana progovorio prošli četvrtak.

Otkrio je da je ucjenjivač od njega potraživao dva milijuna dolara. U toj situaciji nije vidio drugog izlaza osim javnog priznanja o svojim aferama, a kako će se to odraziti na njegovu karijeru i privatni život još uvijek nije poznato.

Inače, poznati Amerikanac se nakon dvadeset i tri godine veze vjenčao s Reginom u ožujku ove godine.

Vezane vijesti

Letterman se našalio s prijetnjom smrću: Vi ste mi više od publike, nešto kao...

Letterman se našalio s prijetnjom smrću: Vi ste mi više od publike, nešto kao ljudski štit

Američki TV komičar David Letterman našalio se s prijetnjom smrću koju su mu uputili islamski militanti rekavši u svojoj emisiji da će ga "štititi"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika