22.05.2004. / 00:00

Autor: Tanja Simić

SAD

FBI UPOZORAVA NA MOGUĆNOST SAMOUBILAČKIH NAPADA NA SAD

FBI UPOZORAVA NA MOGUĆNOST SAMOUBILAČKIH NAPADA NA SAD

Američki FBI upozorio je u petak u svom biltenu snage sigurnosti diljem zemlje da je povećana mogućnost samoubilačkih napada u Sjedinjenim Državama. Bilten navodi kako upozorenje nije potaknuto nikakvim konkretnim informacijama o planovima terorista, već samo željom FBI-ja da američka policija bude svjesna takve mogućnosti. Upozoravaju da posebnu pažnju treba obratiti na ljude odjevene u široke jakne unatoč toplom vremenu, one koji mirišu na kemikalije te čak i na one koji imaju stisnute šake u kojima bi mogli držati detonatore. FBI također upozorava da bi se samoubilački bombaši mogli prerušiti u policajce ili u trudnice.
Američke vlasti obnavljaju upozorenja na opasnost od samoubilačkih terorističkih napada kako se u SAD-u bliže značajni događaji poput otvaranja spomenika posvećenog Drugom svjetskom ratu u Washingtonu, Dana neovisnosti 4. srpnja i kongresa demokratske i republikanske stranke krajem ljeta.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika