06.10.2009. / 17:02

Autor: Totalsport

Albanski tajkun: Kupit ću Milan ako je na prodaju

Fininvest, tvrtka koju je osnovao Silvio Berlusconi, opovrgava planove o prodaji većinskog paketa dionica AC Milana. Ipak, izvještaji iz Italije i dalje govore suprotno...

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiLa Gazzetta dello Sport u broju od utorka izvještava da je za ulazak u milanski nogometni klub zainteresirana jedna libijska stranka, a također i albanski biznismen, naftni tajkun Rezart Taci. Albanac je sam potvrdio da bi dio vlasništva nad AC Milanom rado pridodao vlastitom portfelju.

- Mislim da se Berlusconi neće odreći Milana. Postoji li ipak šansa za to, moji partneri i ja svakako bismo bili zaintresirani za kupnju kluba – izjavio je Taci za talijanski sportski magazin Guerin Sportivo.

Iako talijanski izvori također već neko vrijeme nagađaju da je Taci upumpao nešto gotovine u klub te kao zahvalu zauzvrat dobio jedan paket dionica, Albanac demantira:

- Nije istina da sam dioničar. Sudjelujem samo u nekim programima kluba, te sam jako dobar prijatelj s Berlusconijem i Gallianijem – dodao je Taci, koji je ljetos neuspješno pokušao ući u vlasničku strukturu Bologne.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika