06.10.2009. / 19:10

Autor: Hina

Kosor neće reagirati: 'Jandroković me trebao obavijestiti o noti, ali nije'

Premijerka je kazala da je razgovarala s Jandrokovićem nakon toga i da je pri tom sve razjašnjeno te dogovoreno kako će se ubuduće raditi u takvim slučajevima te da je time "priča završena"

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor danas je prilikom posjeta Rijeci, otvarajući pomorsko-putnički terminal, odgovarajući na novinarsko pitanje kazala da je ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković nije obavijestio da će poslati prosvjednu notu švicarskom veleposlanstvu zbog zabrane koncerta Marka Perkovića Thompsona u toj zemlji.

Premijerka je kazala da je razgovarala s Jandrokovićem nakon toga i da je pri tom sve razjašnjeno te dogovoreno kako će se ubuduće raditi u takvim slučajevima te da je time "priča završena".

Kazala je da je Jandrokoviću rekla da ju je trebao o tome obavijestiti.

Na pitanje je li predsjednik RH Stjepan Mesić pretjerano reagirao u ovom slučaju Kosor je kazala da on "ima pravo na reakcije i svoje viđenje stvari".

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 07.10.09. 08:06

Ah, jadna, čak se i jedan Jandroković usudi solirati...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika