07.10.2009. / 11:36

Autor: Totalsport

ATP Peking: Čilić u četvrtfinalu

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu pobjedom nad Francuzom Julienom Benneteauom u 2. kolu 6-2, 2-6, 6-0...

Marin ČilićMarin Čilićilić je na turnir u Pekingu, koji se igra za nagradni fond od 2,100.500 američkih dolara na tvrdoj podlozi, stigao s pozivnicom organizatora, a nakon pobjede nad Rusom Igorom Andrejevim u 1. kolu (6-4, 6-4) uspješno je preskočio i drugu stepenicu.

Za treću pobjedu protiv Benneteaua (35. igrača ATP ljestvice) u isto toliko međusobno odigranih mečeva Čiliću je trebao jedan sat i 48 minuta igre.

Hrvatski je tenisač zabio devet aseva uz skroman postotak prvog servisa (50%), francuskom je igraču servis oduzimao ukupno pet puta, dok je vlastiti početni udarac gubio u dva navrata.

Protivnik Čiliću u četvrtfinalu bit će pobjednik dvoboja između četvrtog nositelja Rusa Nikolaja Davidenka i Nijemca Philippa Kohlschreibera.

ATP Peking, 2. kolo:

Čilić (8) – Benneteau 6-2, 2-6, 6-0

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika