07.10.2009. / 11:43

Autor: Anamarija Kronast

Angelina Jolie luduje jer se Pitt ponovno viđa s Jennifer

Navodno Jennifer uopće nije željela sastanak s njim, no tada se u čitavu sapunicu uplela Bradova majka koja je inzistirala da se njih dvoje vide. Angelinu ta vijest nije nimalo razveselila

Brad Pitt se ponovno sastao s bivšom suprugom Jennifer AnistonBrad Pitt se ponovno sastao s bivšom suprugom Jennifer AnistonNevolje u vezi Brada Pitta i Angeline Jolie naprosto ne prestaju. Par se stalno svađa, potpuno su se udaljili jedno od drugog, a premda oboje silno žele naći rješenje za nagomilane probleme, to im nikako ne uspijeva.

Posljednji u nizu sukoba između poznatog para dogodio se nedavno. Naime, Brad je boravio u New Yorku gdje se (ponovno!) sastao s bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Navodno Jennifer uopće nije željela sastanak s njim, no tada se u čitavu sapunicu uplela Bradova majka koja je inzistirala da se njih dvoje vide. Smatrala je kako Jennifer dobro poznaje njezinog sina te bi mu sigurno mogla dati dobar savjet.

Angelini se taj sastanak uopće nije svidio i nije ga shvatila kao savjetovanje nego kao izdaju.

Nakon svega, Brad Pitt je prijateljima povjerio kako razmišlja o preseljenju u Berlin jer bi u Njemačkoj našao mir koji mu je potreban. Angie dakako ni ne pomišlja o odlasku iz Los Angelesa gdje živi s djecom.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika