08.10.2009. / 09:19

Autor: Anamarija Kronast

Jacques Houdek ne vjeruje hrvatskim sudovima: Nisam prijetio novinaru

Unatoč osudi, velikogorički pjevač vjeruje da je nevin, namjerava se žaliti. A na pitanja zbog čega je stalno u sukobu s novinarima, odgovara da ga predstavnici sedme sile jednostavno ne vole

Jacques HoudekJacques HoudekNakon što je, zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru, pjevač Jacques Houdek osuđen na šest mjeseci uvjetno, s dvije godine kušnje, on tvrdi da je i dalje u šoku. Smatra da mu je proces «namješten» jer ga dotični novinar ne voli. Čak ni sudska presuda mu ništa ne znači.

Ipak, u intervjuu koji je dao Mirni Berend (kaže da više voli tv i radijske intervjue jer su mu novinari print medija neskloni) priznao je da je i prije imao problema s predstavnicima sedme sile.

Naime, još prije nekoliko godina, tijekom Dore u Opatiji, njegovoj je plesačici nestala torbica, a Jacques je tada vikao: «Novinari, lopovi, vratite torbicu.». Kada je plesačica našla torbicu, koja nije nestala nego ju je zagubila, nije smatrao dužnim ispričati se.

Također mnogi pamte i njegov sukob s urednicom jednog ženskog tjednika koju je telefonski vrijeđao jer mu nije dala da odlučuje o uređivanju novine.

Ostali kolege ga nerado zovu jer postavlja uvjete i nerijetko traži objavljivanje svoje fotografije na naslovnici.
Ipak, kazao je da sve to nema veze, te će se svakako žaliti na presudu jer misli da nije kriv. Kao i svaki put do sada.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika