08.10.2009. / 23:21

Autor: Totalsport

Video: Ronaldinho, ostavi se nogometa!

NAKON što je u nedjelju poslijepodne odigrao utakmicu protiv Atalante, Ronaldinho je sjeo u avion i odletio za Pariz, gdje je aktivno i razuzdano sudjelovao na festivalu sambe.

RonaldinhoRonaldinhoBrazilski se nogometaš na koncertu u pariškom L'Ermitageu nije ograničavao samo na ples. Priključio se bendu za stolom i stao udarati po bongosima, svom inače omiljenom instrumentu.


Na istom mjestu koje je posjetio prije nekoliko tjedana, pokazuje video, Ronaldinho djeluje ludo i divlje, kao da je u transu, sretno i oduševljeno u ritmu brazilske glazbe, možda i alkohola obzirom na sve ispražnjene pivske boce za stolom.

Zasad se ne zna na koji će način reagirati u Brazilčevu klubu Milanu. Poznato je kako je reagirao L'Equipe: Brazilca koji je oduševljavao u dresu PSG-a od 2001. do 2003. godine pariški je sportski dnevnik prekrižio kao igrača.

"Ovo je bivša zvijezda, bivši reprezentativac Brazila, bivša Zlatna lopta, bivši nogometaš...", stoji u tekstu posvećenom nekadašanjem virtuozu.

U tekstu se navodi je da Ronaldinhu predobro u životu i da se više nema za što boriti, obzirom da u Milanu igra za godišnju plaću od 10.5 milijuna eura (ugovor do 2011. godine), dok mu je Nike obvezatan do 2016. isplaćivati 3.5 milijuna eura godišnje za reklamu.

Gazzetta dello Sport piše, prenoseći tekst iz francuskog lista, da je Ronaldinhov pariški prijatelj Eric Lovey izjavio da je "Ronaldinho i dalje zaljubljen u nogomet, samo je pitanje ima li još snage žrtvovati se za njega".

Sudeći prema viđenom na samba-tulumu, zaključuju u Gazzetti, očigledno je da - nema!

Unatoč još jednoj ispodprosječnoj igri, Ronaldinho je u nedjelju zabio na gostovanju kod Atalante za Milanovih 1:1.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika