09.10.2009. / 11:09

Autor: Nacionalova redakcija

Sukob interesa: Tajkunu Željku Žužiću u sporu sudi supruga?

Sporna situacija dogodila se u slučaju sudskog postupka povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić

Na Općinskom sudu u Velikoj Gorici sutkinja Vesna Žužić, supruga vlasnika Soliduma Željka Žužića i majka Hrvoja Žužića osuđenog na pet godina zatvora zbog izazivanja prometne nesreće, određena je da vodi spor u kojem je njezin suprug tužena strana.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Općinsko državno odvjetništvo zbog očiglednog je sukoba interesa podnijelo zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić. Međutim, taj je zahtjev odbila v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik, ističući u zahtjevu kako na tu odluku nije dopuštena žalba.

Sporna situacija dogodila se u slučaju sudskog postupka povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić.

Obitelj velikogoričkog tajkuna Žužića otprije je bila u fokusu javnosti zbog njihovog sina Hrvoja, koji je 1. kolovoza 2007. godine izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, a teško ozlijeđen njezin dečko Hrvoje Matijašić (22). Tada su počele kružiti priče kako je sutkinja Žužić zataškavala brojne prijave protiv sina i na taj način čekala zastaru.

Vezane vijesti

DSV bio za smjenu: Sutkinja Žužić nije razrješena zbog odsutstva jednog člana...

DSV bio za smjenu: Sutkinja Žužić nije razrješena zbog odsutstva jednog člana vijeća

Predsjednik Državnog sudbenog vijeća (DSV) Ivan Turudić izjavio je da nije ponosan današnjom odlukom po kojoj je sutkinja velikogoričkog Općinskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika