09.10.2009. / 12:18

Autor: Anamarija Kronast

Pijani David Hasselhoff mokrio u hotelski krevet i dva dana spavao u njemu

Zvijezda Baywatcha je nekoliko dana za redom neprestano pio i razbijao stvari u hotelskoj sobi, a kada u blizini njegove sobe nije mogao boraviti niti jedan drugi gost, zaposlenici su pozvali liječnika

David HasselhoffDavid HasselhoffGlumac David Hasselhoff više ne ni ne truditi pred očima javnosti sakriti svoje probleme s alkoholom. Nedavno je ponovno napravio pravi show u jednom londonskom hotelu gdje su čak morali pozvati doktora da ga smiri.

Naime, zvijezda Baywatcha je nekoliko dana za redom neprestano pio i razbijao stvari u hotelskoj sobi, a kada u blizini njegove sobe nije mogao boraviti niti jedan drugi gost, zaposlenici su pozvali liječnika.

No, ni Dr Paul Ettlinger nije prošao dobro. U pokušaju da smiri pijanog glumca, dobio je jak udarac. Doduše, Hasselhoff ga nije namjerno lupio, no hrvanje je bilo jedini način da ga barem malo primiri.

U međuvremenu, glumac je urlao, vrijeđao osoblje, psovao i uznemiravao sve goste. U njegovoj je sobi bio potpuni kaos, a sobarica je kazala kako pjevač uopće nije koristio zahod nego je urinirao u krevet.

Spavanje u urinu uopće ga nije smetalo, a hotelski su zaposlenici morali provaliti u Hasselhoffovu sobu.
Na kraju do ga do dolaska Hitne pomoći morali zaključati u podrum.

Hitna pomoć ga je odvela u bolnicu gdje je boravio u privatnom apartmanu, a liječnicima je trebalo čak dva dana da ga detoksiciraju.

Pitanje je samo dokle će ostati trijezan.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika