09.10.2009. / 12:58

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić: Zavela sam Bajagu pa mi je posvetio pjesmu "Kad hodaš"

Negdašnja članica grupe Denis&Denis je stanarima srpske Farme priznala da je osamdesetih godina bila u kratkoj, ali burnoj vezi s glazbenikom Momčilom Bajagićem Bajagom

Marina PerazićMarina PerazićBivša pjevačica Marina Perazić očigledno se napokon sprijateljila s ostalim natjecateljicama srpske "Farme" jer im je odlučila otkriti neke detalje iz prošlosti.

Naime, negdašnja članica grupe Denis&Denis je priznala da je osamdesetih godina bila u kratkoj, ali burnoj vezi s glazbenikom Momčilom Bajagićem Bajagom.

Objasnila je kako je Bajaga tada bio "druga gitara u Ribljoj čorbi i da je imao hrpu para".

Osim toga, Marina tvrdi da je jedan od najvećih hitova, pjesmu "Kad hodaš" Bajaga posvetio upravo njoj.
Inače, Marina do nedavno nije bila omiljena ostalim stanarima srpske Farme.

Najprije su ju kritizirali zbog hrkanja, pa su je optuživali da je "neurotična i luda", međutim situacija se promijenila tijekom posjeta Cece Ražnjatović kada joj je Marina pohvalila uvjete na seoskom imanju.

Od tada ostatak ekipe pjevačicu gleda na drugačiji način, uglavnom pozitivnije, a vjerujemo da će i ovim priznanjem skupiti dodatne bodove.

Vezane vijesti

"Volio bih upoznati Gorana Bareta, on je prava legenda"

"Volio bih upoznati Gorana Bareta, on je prava legenda"

U zagrebačkoj će Areni 16. prosinca na zajedničkom koncertu Momčilo Bajagić Bajag i Jelena Rozga nastaviti turneju Karlovačko Live u kojoj će ovaj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika