12.10.2009. / 01:07

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo mjesec dana bez nogometa

Portugalac Cristiano Ronaldo, službeno najbolji svjetski nogometaš, bit će zbog obnavljanja ozljede gležnja izvan travnjaka narednih mjesec dana...

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoIzvjestili su tako iz njegovog kluba, madridskog Reala, kojeg je pojačao tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Cristiano Ronaldo je ozlijedio desni gležanj tijekom posljednjeg ogleda Lige prvaka u kojem je Real na Santiago Bernabeu pobijedio Marseille 3-0. Unatoč zamolbi Real Madrida, upućenoj portugalskoj reprezentaciji, da Ronaldo ne zaigra na subotnjem kvalifikacijskom ogledu protiv Mađarske (3-0), portugalski izbornik Carlos Queiroz je postupio drugačije.

Zbog važnosti utakmice je postavio Cristiana Ronalda u udarnu postavu, no ovaj se vrlo brzo ozlijedio, te je pogoršao dotadašnju ozljedu.

"Vjerojatno ga nećemo moći koristiti u narednih pet utakmica", šturo su izvjestili iz Reala, nakon saznanja o ozljedi Ronalda.

To bi trebalo značiti da Portugalac neće igrati dvije utakmice protiv Milana u Ligi prvaka, kao niti oglede u Primeri protiv Valladolida, Sporting Gijona i Getafea. Dakako, neće ga biti niti u momčadi Portugala u srijedu, kada igraju ključnu utakmicu protiv Malte za drugo mjesto skupine 1 euro-kvalifikacija.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika