12.10.2009. / 10:37

Autor: Hina

Prva pjesma objavljena nakon smrti Michaela Jacksona dostupna na internetu

"This is it", balada o neočekivanom zaljubljivanju, izdana je na Jacksonovoj službenoj web stranici www.michaeljackson.com u ponoć u New Yorku prije istoimenog dokumentarca i albuma. Poslana je i na radio-postaje

Michael JacksonMichael JacksonPrva pjesma kralja popa Michaela Jacksona objavljena nakon njegove smrti u lipnju dostupna je online od ponedjeljka ujutro.

"This is it", balada o neočekivanom zaljubljivanju, izdana je na Jacksonovoj službenoj web stranici www.michaeljackson.com u ponoć u New Yorku prije istoimenog dokumentarca i albuma. Poslana je i na radio-postaje.

Pjesma počinje riječima "This is it. Here I stand. I'm the light of the world. I feel grand."

Jackson nastavlja "Falling in love wasn't my plan. I never thought I would be your lovebird."

Jacksonova braća pjevaju prateće vokale na snimci koja će biti prikazana u završnom prizoru dokumentarca čija premijera se očekuje 28. listopada, a pojavljuje se i na dvostrukom CD-u koji bi se u trgovinama trebao pojaviti 26. listopada.

Dokumentarni film trebao bi pružiti obožavateljima pogled iza pozornice na Jacksonove probe za rasprodani niz od 50 koncerata u Londonu koji je trebao početi u srpnju. Tema tih koncerata također je trebala biti "This is it".

Nema informacija o tome kad je pjesma originalno snimljena ni kad su Jacksonova braća snimila svoje vokale.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika