12.10.2009. / 10:35

Autor: Boris Bilas

Deložacija: Gorana Milića policija izbacila iz beogradskog stana

Izvršenju sudske odluke, uz sudskog izvršitelja, dva policajca i dva svjedoka, nije bio prisutan nitko od strana u sporu, pa ni Milićev posinak Igor Katanić koji u stanu stanuje od odlaska poznatog novinara iz Srbije

Novinaru HTV-a Goranu Miliću sudskom odlukom oduzet je stan u centru Beograda koji mu je prije više od dvadeset godina dodijelila Radio-televizija Beograd. Spor između Milića i općine Stari grad, dug 17 godina,tako je završen rješenjem o prisilnom iseljenju, piše Blic.

Milić, naravno, nije zadovoljan ovakvom odlukom te je izjavio kako se obraćao političarima u Srbiji, uključujući i predsjednika Borisa Tadića, no za sada bez rezultata.

"Namjera je bila da mi se oduzme stan, te da se preda sutkinji Dragici Ljumović koja će vjerojatno napraviti neki manevar i stan će dati nekome drugome, a njoj će se u zamjenu dati neki treći. Žaliti ću se na sve moguće instance, kojih očigledno u Srbiji više nema", rekao je za B92 Milić.

U tom stanu od 90 četvornih metara danas živi njegov posinak iz prvog braka koji je 9. listopada dobio nalog za deložaciju, bez prava žalbe. U stan bi se trebala useliti sutkinja u čiju je korist presudio sud.

Izvršenju sudske odluke, uz sudskog izvršitelja, dva policajca i dva svjedoka, nije bio prisutan nitko od strana u sporu, pa ni Milićev posinak Igor Katanić koji u stanu stanuje od odlaska poznatog novinara iz Srbije.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika