12.10.2009. / 10:45

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac: Brak sa Simonom bio je samo financijska šteta

Zagrebački poduzetnik je i javno priznao da je brak sklopljen ponajprije iz interesa, a nešto malo ljubavi ipak ga je održavalo na životu. Nije spominjao kći Gabrijelu

Ante GotovacAnte GotovacPoduzetniku Anti Gotovcu očigledno nije dugo trebalo da zaboravi svoju suprugu Simonu. Prošlo je tek nekoliko dana otkako su Gotovčevi odlučili krenuti svatko svojim putem, a Ante je već u potrazi za novom ženom, odnosno novim poslovnim projektom.

Napokon je i javno priznao da je ovaj brak sklopljen ponajprije iz interesa, a nešto malo ljubavi ga je održavalo na životu.

"Ja sam Ante Gotovac, isto tako pred razvodom, ali i u potrazi za novom ženom, kao i novim projektom. Ja u Simonici, nakon projekta "Gotovčevi", više ne vidim biznis. Ona pjevačica nije, a projekt je prošao kao brend i dalje ulaganje u nešto u što i sam više ne vjerujem je bacanje novca u vjetar", poručuje Ante u pismu objavljenom u Jutarnjem listu.

Nadalje, Ante smatra da je izuzetno popularan u Hrvatskoj tako da uopće ne sumnja da će dalje sam uspjeti u životu.

"Nisam čovjek koji će biti nečija pratnja jer dovoljno sam i sam popularan i bez svog projekta i zanimljiv sam medijima. Ugovor, neupitno, ne mislim raskidati jer bih pokušao barem djelomično izvući novac koji sam uložio", kazao je Gotovac i dodao kako će mu upravo stara slava pomoći da uspije u menadžerskom poslu.
Na kraju je između ostalog kazao kako je u braku sa Simonom imao samo financijsku štetu. Tvrdi da ju je on cijelo vrijeme pokušavao dovesti na pravi put, međutim utjecaj njezine majke i prijateljice Gianne Apostolski doveli su Simonicu na prosjački štap.

"Ja sam odrastao čovjek, navikao i prošao najgore, odrastao na ulici, život me nije mazio, dijete sam rastavljenih roditelja i jako dobro znam što rastava nosi. Ali, Antiša se ne da! Simona nije jedina, a ja bez nje zasigurno neću propasti. Malo gela u kosu, pola deci parfema, naočale na oči, otvorim krov na Mercedesu i odo' ja u život", kazao je Ante za kraj.

Vezane vijesti

Troškovi pogreba bankarskim grobarima

Troškovi pogreba bankarskim grobarima

Europska komisija je u srijedu predstavila prijedloge za uspostavu europskog okvira za sprječavanje i rješavanje bankovnih kriza, kako bi se porezne… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 12.10.09. 11:32

E Ante, svaka ti je na mistu! Pravi čovik!

Baš me zanima što će bit od tebe za koju godinu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika