12.10.2009. / 11:28

Autor: Andrea Belin

Pukla ljubav: Nogometaš Sammir prekinuo s djevojkom Yasmine

Da više nisu zajedno, dalo se naslutiti na Facebooku kada je atraktivna, trenutačno Sammirova bivša djevojka, svoj status promijenila u "single", a istovremeno je izbrisala sve zajedničke fotografije sa Sammirom

Sammir je ponovno slobodanSammir je ponovno slobodanNogometaš Dinama, dvadesetdvogodišnji Brazilac Sammir i njegova sunarodnjakinja Yasmine Chemin prekinuli su ljubavnu vezu koja je trajala nešto više od godinu i pol dana.

Da više nisu zajedno, dalo se naslutiti na Facebooku kada je atraktivna, trenutačno Sammirova bivša djevojka, svoj status promijenila u "single", a istovremeno je izbrisala sve zajedničke fotografije sa Sammirom, zamijenile su ih fotografije s novim društvom.

Doduše, unatoč novonastaloj situaciji profesorica engleskog jezika i studentica prava redovito ostavlja poruke upućene bivšem dečku.

"Neću se vratiti" ili "Svi su naši mostovi porušeni", samo su neke od poruka koje se mogu pročitati na njezinom profilu.

Inače, o njihovom prekidu šuškalo se već neko vrijeme, međutim tada je Yasmine govorila kako je nakratko morala otputovati u Brazil zbog nekih privatnih stvari te da nije istina da ona i Sammir više nisu zajedno, no pokazalo se da Brazilka iz samo sebi poznatih razloga nije željela otkriti pravu istinu.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika