12.10.2009. / 12:46

Autor: Totalsport

Ronaldo: Vraćam se za manje od mjesec dana

Portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo tvrdi da će pokušati smanjiti predviđeno vrijeme oporavka koje je “kupio” ozljedom gležnja na utakmici protiv Mađarske u kvalifikacijama za SP 2010...

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoCristiano Ronaldo je ozlijedio desni gležanj tijekom ogleda Lige prvaka u kojem je Real na Santiago Bernabeu pobijedio Marseille 3-0. Unatoč zamolbi Real Madrida, upućenoj portugalskoj reprezentaciji, da Ronaldo ne zaigra na subotnjem kvalifikacijskom ogledu protiv Mađarske (3-0), portugalski izbornik Carlos Queiroz je postupio drugačije.

Zbog važnosti utakmice je postavio Cristiana Ronalda u udarnu postavu, no ovaj se vrlo brzo ozlijedio, te je pogoršao dotadašnju ozljedu, zbog čega mu slijedi otprilike mjesec dana pauziranja.

Portugalac sada tvrdi da nije u potpunosti bio spreman za kvalifikacijski susret. Međutim, kaže da je želio igrati kako bi pomogao sunarodnjacima u važnoj utakmici.

- Osjećao sam se dobro, ali ne i sto posto spremno. Ozljeda je takve prirode da vjerojatno neću morati na operaciju, a ja sam miran jer znam da će uz moju želju za povratkom i uz dobar rad Realovih fizioterapeuta sve proći u najboljem redu - kaže krilni napadač “kraljevskoga kluba”.

- Naporno ću raditi da smanjim vrijeme oporavka. Ipak, najvažnije je da se u potpunosti oporavim i nikada više osjetim ovakve probleme - zaključilo je 94 milijuna eura vrijedno ovoljetno pojačanje Reala iz Madrida koji će s reprezentativnim suigračima biti u Guimaraesu.

Ondje će, naime, u srijedu Portugalci dočekati Maltu, posljednjeplasiranu reprezentaciju skupine 1 europskih kvalifikacija, te pokušati trima bodovima osigurati dodatne kvalifikacije za odlazak u Južnoafričku Republiku. Ronaldo je obećao izborniku Carlosu Queirozu da će doći na zajedničku proslavu reprezentacije i njenih navijača.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika