12.10.2009. / 12:53

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Gospodarstvu prijete bankroti, novi problemi sa Slovenijom

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić kaže kako će ovog tjedna sektor prometa, obrazovanja i medija prolaziti kroz period kadrovskih raščišćavanja, a bit će i mnogo raskida ljubavnih veza

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU tjednu pred nama bolje će se osjećati i snalaziti ljudi koji su duhovno osviješteni od onih kojima je materijalno na prvome mjestu. Utjecaj crkve može spriječiti političke nesporazume. Ljudima je potrebna duhovna obnova, blagost, ljubav i tolerancija.

Čak i oni koji svojim postupcima zagorčavaju život društvenoj zajednici umiriti će svoju pohlepu ukoliko im se obrate pozitivni ljudi. Stoga će u svijetu biti lijepih okupljanja i istupa pojedinaca i zajednica. I u našoj zemlji imati ćemo mogućnost pratiti takav događaj.

Materijalni dio života pokazati će svoju realnost i nemilosrdnost. Mnogi čvrsti odnosi poput ljubavnih i poslovnih partnerstva prekidaju se, i to definitivno. Shvatit ćemo da sve ima svoju vrijednost i da novac ne vrijedi puno. U svakom slučaju, ne donosi sreću. Čak će donijeti nesreću nekim bogatim i uglednim pojedincima.

Razvod će prekinuti nečiju karijeru. Umrijet će poznata starija osoba. Pričat će se o unesrećenim ženama.
Neke će stvari pojeftiniti. Novac će imati manju vrijednost.

Niži će biti i burzovni indeksi. Kobne dijete i problem mršavosti (anoreksije, bulimije, izgladnjivanja) zaokupljat će mnoge. Problemi s vodom oko nas (priroda) i u nama (tjelesne tekućine) bit će dominantni.

Osim sniženja u trgovinama, svjedočit ćemo i financijskim prijevarama i malverzacijama.
Izraženi će niti sukobi na relaciji ženski i muški autoriteti.

Zahlađenje u atmosferi donijeti će oborine i neprilike u prometu.

Pogodno je vrijeme za razmišljanje o dugoročnim planovima i za pomno planiranje ekonomije, ali nije dobro donositi definitivne odluke.

U našem gospodarstvu prijete bankroti. Vlada će morati intervenirati i pomoći radnicima. Brodogradnja podnosi najteže žrtve i rješenja još nema.

Hoće li se ipak situacija odraziti konkretno na ostavku jednog od ministara? Vrlo vjerojatno.

Izazovno za vladu i za premijerku jesu susjedski odnosi i incidenti koje ne očekujemo. Sektor prometa, obrazovanja i mediji prolaze kroz period kadrovskih raščišćavanja.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika