12.10.2009. / 15:26

Autor: Andrea Belin

Davor Gobac: Pretjerao sam, prestajem piti alkohol

Naravno, ovakva konstatacija razveselila je njegove bližnje, a najveći osmijeh na lice izmamila je njgovoj supruzi Dejani, a roker je kazao da je zaključio kako je u jednoj fazi života uistinu previše pio

Davor GobacDavor GobacPjevač i fromtmen legendarne grupe "Psihomodo Pop" Davor Gobac donio je jednu važnu životnu odluku. Naime, poznati rocker odlučio se zauvijek riješiti alkohola.

"Zbilja sam prestao piti alkohol. Puno sam pio u jednom periodu života i shvatio sam da se puno bolje osjećam kada ne pijem", kazao je glazbenik.

Naravno, ovakva konstatacija razveselila je njegove bližnje, a najveći osmijeh na lice izmamila je njgovoj supruzi Dejani.

"Bila je vrlo vesela i zadovoljna mojom mudrom i zrelom odlukom", dodao je pjevač koji u posljednje vrijeme sve više vremena provodi u teretani, a osim toga bavi se promocijom njihovog novog albuma nazvanog "Jee jee jee".

"Najnovije je to što smo snimili jednu reggae pjesmu, što nismo nikad napravili, te smo ugostili gudački kvartet Grazioso. Mislim da album zvuči zrelo, da je Psihomodo, ali opet i friško", kazao je rocker u jednom intervjuu za Nacional početkom godine.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika